Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Mihaela Scoruș Asociația Down Plus București

0.6984% Complete
873 RON
Sumă strânsă
125,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta mi-am propus să contribui la unul dintre visurile Asociației Down Plus București, și anume, să îmi donez ziua de naștere pentru ca ei să poată cumpăra un minivan. Astfel, voi fi sigură că toți beneficiarii care își doresc să ajungă la activități, o pot face.

Pentru asta, mi-am propus să fiu și mai motivată și să îmi dau o provocare. Și anume, ca până la ziua mea, să fac sport zilnic. Astfel reușesc să vă arăt și vouă cât de dedicată sunt cauzei mele.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin tot ce facem, vrem să aducem aspectul de normalitate în viața persoanelor cu dizabilități. Dezvoltarea abilităților persoanelor cu dizabilități.

Toți tinerii din cadrul asociației merită să ajungă la activitățile pe care le desfășurăm. Ajută-ne să cumpărăm un minivan pe care să îl folosim și pentru tinerii pe care nu îi pot aduce părinții mereu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Respect! Din puțin se face mult!
15 Jun 2022
Iti multumim tare mult pentru ca faci parte din echipa noastra, pentru ca lupti alaturi de noi pentru acelasi vis, si, cel mai important, iti multumim pentru toata dedicarea! Te felicitam, ne bucuram ca ne esti alaturi si iti uram succes in tot ce iti propui!
26 May 2022

Anonymous

100 RON
Felicitari si la multi ani!
18 May 2022
Go Ali!!
17 May 2022
Felicitări Ale, și salutări tuturor celor cu sindrom Down
17 May 2022
17 May 2022
Succes!
17 May 2022
Felicitări pentru tot ceea ce faci! ♥️
16 May 2022
Poate ca nu e o suma de bani foarte mare, dar din putinul fiecaruia ajungem la lucruri mărețe! :) Bafta in continuare eu cred in tine si te sustin si urmaresc cu drag!
16 May 2022
Alexandra Mihaela Scoruș : Asociația Down Plus București
Cel mai frumos cadou de ziua mea